va arata misto cu conditia sa dai banda aia nichelata jos sau sa mai pui sub ea v-ul ce continua tu alegi :P
`·.¸¸.·´´¯`··._.· vs-03-dhw `·.¸¸.·´´¯`··._.·
Collapse
X
-
sper sa nu te superi
Comment
-
pai vopsesti tu, daca rezista bine, daca nu , asta e , ai cheltuit un spray, daca vrei profesonal, mai pui niste bani si vopsesti toata bara" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
gata mai carcotasilor am gasit folie si nu mi-am luat (am glumit ))) mi-am facut pleoapele negre si cand vine si masina am sa pun si la stalpii de la usi chiar si emblemele am sa le fac (daca imi ies din prima daca nu , nu le mai fac , diseara pun poze
Comment
-
am pus si pozele , numai ca nu prea mi-au placut emblemele si le-am scos..., cel putin dunga de la stalpi a iesit perfectLast edited by user2000; 23 April 2011, 17:10.
Comment
-
eu le-am facut , in garaj , singurul lucru care nu-mi place e ca la o usa este putin cam mult dupa cum se vede in poza dar o rezolv eu cumva , urmeaza sa fac cu folie incolora pragurile , numai sa gasesc folie incolora fara modelAttached FilesLast edited by user2000; 23 April 2011, 18:23.
Comment
Comment